Články

Pripravujeme nové DVD na precvičenie pohybového aparátu

16.03.2016
V spolupráci so Zväzom Branných Športov a REGE centrom vo Zvolene pre vás pripravujeme DVD zamerané na precvičenie chrbtice a celého pohybového aparátu. Vďaka starostlivo zvoleným cvikom a profesionálne zostavenému cvičebnému programu sa s nami jednoducho a rýchlo zbavíte bolestí chrbtice, precvičíte si celé telo a zlepšíte jeho pohyblivosť.

Prvé DVD z našej dielne s názvom Precvičujeme chrbticu vás počas 40 minút poskytne návod na to, ako si správne precvičiť svoj pohybový aparát, efektívne a bez väčšej námahy. DVD je rozdelené na 5 častí, ktoré sú zamerané na odstránenie bolestí krčnej chrbtice, uvoľnenie stuhnutej šije, zmiernenie pocitu únavy a napätia a správne držanie hlavy.

Pre koho je DVD určené?

Cviky, ktoré boli pod profesionálnym vedením fyzioterapeuta zvolené pre potreby zhotovenia DVD, sú nenáročné na pochopenie a následné precvičenie. Zároveň vám tento cvičebný program pomôže zmierniť a v počiatočnej fáze zastaviť problémy s chrbticou. Cviky sú preto vhodné pre všetky vekové kategórie, či už ako preventívne cvičenie pre deti, alebo cielené cvičenie pre dospelých. Cviky oceníte najmä ak:

- Trpíte bolesťami chrbtice a krčnej chrbtice
- Máte sedavé zamestnanie
- Trpíte jednostranným preťažením tela z vykonávanej profesie
- Pestujete šport, ktorý váš pohybový aparát nerovnomerne zaťažuje
- Máte zamestnanie, v ktorom sa stretávate s nadmerným stresom
- Vám záleží na vašom zdraví a peknej postave

Cvičebný Program bol pripravený na základe odborných konzultácií s fyzioterapeutmi a pracovníkmi zameranými na telovýchovu a šport. Pripravované DVD nájdete už čoskoro v našom E – Shope.

Pre viac informácií nás sledujte na Facebooku.