Články

Body Analyzer na EZOFESTE

04.05.2016
Festival zdravia Ezofest opäť privíta vystavovateľov, terapeutov a predajcov produktov z oblasti zdravého životného štýlu a ezoteriky. Na jeho 23. Ročníku sa môžete tešiť aj na bližšie predstavenie diagnostického softwaru Body – Analyzer.

Dvojdňový festival zdravia sa uskutoční 8. – 9.5. 2015 v priestoroch Hotelovej akadémie v Košiciach. Okrem výstavy si návštevníci môžu vybrať z viac ako 30 prednášok zameraných na zdravie, zdravé potraviny a ezoteriku.

Tohtoročný Ezofest privíta aj Mgr. Petra Jablonského, autora diagnostického softwaru Body Analyzer. Prednáška p. Jablonského s názvom Diagnostika chrbtice a odstraňovanie bolestí chrbta sa uskutoční 8.5. o 18:30 v Červenom salóniku Hotelovej akadémie. Počas prednášky sa dozviete mnoho zaujímavého o tomto unikátnom programe a jeho používaní a taktiež informácie o tom ako sa jednoducho a efektívne zbaviť bolestí chrbtice a problémov pohybového aparátu na základe presnej diagnostiky a vhodne zvoleného pohybového programu.

Prednáška je vhodná pre všetkých, ktorí majú záujem zlepšiť kvalitu svojho života a najmä pre fyzioterapeutov, športových lekárov či trénerov na školách, ktorí sa v praxi stretávajú s potrebou presnej diagnostiky pohybového aparátu v statike aj dynamike.